X
Menu

Evenimente

Nunti:

Nunti:

Cu siguranta nunta este speciala in viata oricui! De aceea, am pregatit totul cu minutiozitate fiind atenti sa nu va lipseasca nimic si sa contribuim si noi la unul dintre cele mai fericite momente din viata dumneavoastra!

 

Botezuri:

Botezuri:

Un alt eveniment pe cat de important pe atat de emotionant este botezul copilului dumneavoastra. In acest scop va stam la dispozitie atat pentru ornarea salii, dupa preferinte, cat si la alegerea meniului care va reprezinta.

 

 

 

Alte evenimente:

Alte evenimente:

Fie ca este vorba de o aniversare, un eveniment privat  o petrecere surpriza sau o petrecere de sarbatori noi va oferim cele mai bune servicii in materie de mancare si ornamente. Evenimentul dumneavoastra va fi pe masura asteptarilor tuturor! 

 

Restaurant Artemis

Restaurantul Artemis si-a castigat un nume binemeritat in randul clientilor nostri datorita seriozitatii de care dam dovada de fiecare data. Restaurantul ofera un cadru intim, mobilierul, obiectele decorative vechi si noi si muzica, pastrand aerul de intimitate, discretie si echilibru. 

Restaurantul Artemis este reprezentat de un colectiv de profesionisti calificati, colaboratori cu un inalt grad de experienta, o sfera de servicii din cele mai diverse de  pe piata romaneasca a serviciilor de acest gen. Personalul tanar formeaza o echipa stabila si functionala, acesta fiind punctul forte al restaurantului, fapt sesizat si apreciat de catre clienti.

Va oferim consultatii pentru alegerea meniurilor si a ornamentelor in functie de preferintele dumneavoastra in materie de culori, huse, flori.